De accessoires van Citroën passen perfect bij het ontwerp van uw auto en versterken het karakter. Ook hebben wij een aantal moderne multimedia-oplossingen om het leven aan boord van uw Citroën nog aangenamer te maken. Zo is elke auto standaard voorzien van bluetooth. Uiteraard zijn er voor elk model verschillende navigatiesystemen beschikbaar. En met de kaartupdate-service van Citroën kunt u erop vertrouwen dat het systeem u altijd de beste, kortste of snelste route wijst.

Accessoires
De originele accessoires van Citroën zijn speciaal ontwikkeld voor u en uw auto. Met ons uitgebreide assortiment aan innovatieve en praktische accessoires heeft u bovendien volop keus. Zo kunt u uw Citroën of DS van uw dromen samenstellen.
Klik hier voor een accessoirebrochure en -prijslijst : download de accessoirebrochures en -prijslijsten. 

Bluetooth
Alle modellen van Citroën zijn standaard uitgerust met bluetooth. Met dit handige hulpmiddel kunt u controleren of uw mobiele telefoon compatibel is met het bluetooth-systeem van uw auto.

Update uw navigatiesysteem regelmatig
Het wegennet verandert voortdurend. Daarom brengen wij regelmatig een update uit van de kaarten voor de ingebouwde navigatiesystemen van uw Citroën. De bijgewerkte kaarten bevatten actuele informatie over nieuwe wegen en betrouwbare omleidingen, maar ook praktische details, zoals het dichtstbijzijnde benzinestation, ziekenhuis of restaurant. Zo kunt u altijd vol vertrouwen de weg op in de wetenschap dat uw navigatiesysteem u ook écht de beste, kortste of snelste route wijst.

Houd uw ingebouwde navigatiesysteem up to date met de meest recente wegenkaarten van Citroën.

Geen reacties meer mogelijk.